Veelgestelde vragen


  • Wat kan ik verwachten van jullie leveringen?

Bestellingen worden geleverd binnen de aangegeven levertijden van 3 tot 4 weken. In een enkel geval kan het gebeuren dat door leveringsproblemen bij onze leverancier het product niet voorradig is. Wij geven dit zo snel mogelijk door en bieden altijd de mogelijkheden om bij langere levertijden de koop te ontbinden.


  • Houden jullie mijn maten aan?

De bestelling wordt geleverd zoals u deze aan ons doorgeeft, minus de hoogteaftrek van 2 cm. Controleer dus precies wat u besteld om teleurstellingen te voorkomen.


  • Kan de kleur afwijken?

Stoffen worden geleverd conform de afbeelding van het product of het door u bestelde knipstaal van de stof. Aan kleuren en structuren op de foto's kunt u geen garantie ontlenen. Het is mogelijk dat er kleine kleurverschillen zijn tussen de gestuurde staal en het geleverde gordijn omdat gordijnstoffen van een verschillend verfbad soms licht van tint verschillen.


  • Hoe krijg ik de gordijnen binnen? Moet ik er zelf nog wat aan doen?

De gordijnen worden geleverd ''klaar om op te hangen''. Dit houdt in; volledig afgewerkt met zijnaden, onderzoom of loodveter, band en verstelbare haken, conform de bestelling. 

Door het vervoer kan het gebeuren dat er vouwen in de stof ontstaan. Deze trekken meestal na verloop van tijd vanzelf weg. Eventueel kan de stof licht gestreken worden als deze hiervoor geschikt is.


  • Hebben jullie een winkel of showroom?

Gordijnwebwinkel is onderdeel van Bien Connue Woninginrichting. Onze winkel zit in een historisch pand in het centrum van Vught, vanuit onze webshop leveren we aan heel Nederland en België. Indien u persoonlijk advies wilt kunt u langskomen bij ons in Vught of een afspraak maken via Bien Connue Woninginrichting te Vught. 


  • Het lukt mij niet om een bestelling te plaatsten, wat nu?

Als het u niet lukt om uw bestelling te plaatsen dan kunt u ons mailen op klantenservice@gordijnwebwinkel.nl of telefonisch met ons contact opnemen via 073 656 32 55. Wij zijn bereikbaar van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00.